Anonim

Ichigo Vasto Lorde Transformation

Soul Reapers renade själar som förvandlades till håligheter, antingen naturligt eller de som invaderades från Hueco Mundo. Soul Society organiserade allt detta. Quincy s gjorde i princip samma sak.

Så vad gjorde Vasto Lordes innan Aizen dök upp och gav dem ett syfte och en plan? Satt de bara i Hueco Mundo och var kraftfull utan anledning? Regerade Barragan och andra håligheterna och i så fall i vilket syfte?

1
  • Hur mycket har du läst om mangan eller tittat på anime, för alla som bekräftades som Vasto Lorde fick en bakgrundshistoria som visade vad de gjorde före Aizen. Och de flesta andra espada med meningsfull screentime fick också denna behandling.

Barragan kontrollerade förmodligen dem, eftersom han var kungen av hueco mundo, och han skapade tekniskt sett enorma herrar. För att förklara det var han den första personen när han var kungen i hueco mundo, tillsammans med några andra adjuchor, som blev en vasto lorde. Antingen var det inte så långt ifrån att Aizen blev härskare, eller så kyldes de bara i Hueco och blev mer kraftfulla och dödade slumpmässiga håligheter eller vad som helst.