Anonim

7

Denna fråga gäller anime. Jag har sett alla avsnitt som är tillgängliga, så jag har inget emot spoilers.

Eftersom människor som kan vända sig till Titans efter eget tycke (jag tror att de kallas skiftare) kan klippas ut ur Titan-kroppen, kan människorna i andra "normala" titaner (som de som blev titaner via injektion av ryggvätska) vara också klippt ut och sparat?

1
  • det här svaret antyder att dessa titaner inte har människor i sig, tror jag

Nej, det är inte möjligt. Under Hanges experiment med Sonny and Bean [kapitelnummer krävs] nämnde hon att skära upp halsarna på titaner i tidigare experiment. Hon kunde aldrig hitta något inuti (i anime sågs ett tomt hålrum).

Med tanke på den för närvarande tillgängliga informationen är svaret Nej. Titanväxlarna kan göra detta, men i vanliga titaner finns det ingen intakt människokropp i nacken.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.

bra i seaon 3 hanjis experiment när eren tappade kontrollen och åt tornet, sedan när hans rumpa hängde och hade ingen muskel under midjan. När det var dags att skära ut honom var det svårt för att han delvis absorberades i titanen (Mikasa var tvungen att klippa ut honom efter att hanji ville ha mbilt för att skissa det) detta är vad som händer med vanliga titaner människorna i dem absorberas utom ryggraden sladd.

Mangareader här, eftersom det går bra med spoilers ...

De normala sinnelösa titanerna har ingen människa i halsen eftersom de själva var mänskliga innan de vände sig mot sin vilja.

Det är allt jag kan säga utan att orsaka för mycket förvirring. Du bör börja läsa manga tho.