Anonim

The Real Mckenzies - Westwinds [2012] (Full CD)

Under den första säsongen av K, vi introduceras till de röda, blåa och färglösa klanerna tidigt och senare berättas om silver- och guldklanerna. I filmen lär vi känna den gröna klanen.

Men det finns sju klaner, och det uppgår bara till sex. Vad är färgen (eller icke-färgen?) På den sjunde klanen?

0

Från de första till sista klanerna är de White Rice Party, Tokijikuin, Homra, Scepter 4, Jungle, Cathedral och Colorless. Katedralen förstördes HELT i kagutsu-kraterincidenten, därför är den enda i serien som liknar krafterna i Grey-klanen, den grå kungen Seigo Ootori. (Tenkei Iwafune) Och någon form av information som ges om katedralen är liten att inte ens på Wikipedia, förutom de intressanta insignierna i deras klan.

faktiskt är det Grey-klanen.

silver, guld, grön, röd, blå, färglös och grå. eftersom Tenkei Iwafune är den sjätte kungen, den grå kungen.

jag tror att det är den bruna klanen. för i kammarens skiffer på Mihashira-tornet ser du färgerna på de 6 kända klanerna och den bruna färgen http://k-project.wikia.com/wiki/Mihashira_Tower?file=Dresden_Slate_Room.png

1
  • 3 det verkar som om det är grått

Den första säsongen är en introduktion till silver-, guld-, röd-, blå- och färglösa klaner och nämner bara den gröna klanen. Filmen K: Missing Kings introducerade den gröna klanen, och den andra säsongen K: Return of Kings introducerar äntligen Grey Clan, en klan som förstörts av Kagutsu Crater Incident. Den enda överlevande medlemmen var den grå kungen Seigo Ootori, som räddade den gröna kungen och gömde sig tills Green Kings planerar att stjäla skiffern äntligen kom.