Anonim

The Seven Deadly Sins Säsong 3 Avsnitt 3 Review - De utan ljus

Så ärkeängeln Ludociel fick nådens "blixt" av den högsta gudomen. Det sägs att han kan röra sig nästan omedelbart. Gör detta honom till den snabbaste karaktären i serien? Eller tävlar karaktärer som Meliodas eller Ban som har visat sig vara mycket snabba med sin hastighet?

Vi känner inte till de övre gränserna för Flash, och vi vet inte heller hur det går mot andra snabba tecken.

Det har inte funnits några tillfredsställande jämförelsepunkter mellan Ludociel och andra extremt snabba karaktärer. Wiki noterar bara att "[det] tillåter Ludociel att röra sig i enorma hastigheter, vilket framstår som en form av teleportering." vilket överensstämmer med Flashs skildring inom serien. Både Derrierie och Escanor, två erfarna kämpar som var bland de starkaste karaktärerna i serien, kunde helt inte följa Ludociels rörelser.

Flash har generellt sett knappast använts och är därför svårt att beskriva och kvantifiera. Om vi ​​försöker förstå dess inre funktion genom att jämföra det med andra ängliska nådar kan vi dra slutsatsen att dess styrka härrör direkt från det naturliga ljuselementet (det skulle kunna bli blixtsnabbt tematiskt, men vi har sett många svagare karaktärer som reagerar på och undviker blixtar. Både Ocean (från Sariel) och Tornado (från Tarmiel) har visat förmågan att skapa ett fickuniversum som nästan uteslutande innehåller sitt eget element (manifesterar sig som ett blåsigt hav när de kombinerar sina förmågor).

Den bästa förklaringen vi kan försöka erbjuda för Flash är att det är en ljusbaserad nåd som gör att Ludociel bokstavligen kan röra sig med ljusets hastighet, vilket förklarar hans extrema oöverträffade hastighet. Om denna teori är sant är det mycket osannolikt att andra karaktärer skulle kunna matcha honom i en hastighetstävling.