Anonim

Dreamscope - If Only for Tomorrow (Avcon Finalist 2010)

I anime Mio faller under en afrodisiakum förbannelse av Maria använder "Omvänd"Master-Servant Pact som utlöses av tjänarens Misstro till hans / hennes mästare

I avsnitt fem av anime,

Efter Yahiros nederlag vaknar Basara med Maria som ligger ovanpå honom medan hon förför honom, möter Mio naken i badrummet medan hon fastnar i en obekväm position, Yuki erbjuder sig att bada med Basara, och Mio återigen falla i en njutningsdriven förbanna.

Efter scenen lyfte Basara Mio och sa att han gick till sitt rum. Scenen klipps sedan (även om den inte är censurerad version) det nejaste som de äter på en restaurang. så vad hände mellan dessa scener.

Scenen du vill se visas i restaurangscenen som flashback medan Basara och hans vän pratar om Master-Servant Pact.

Är du säker på att du har den ocensurerade versionen. Jag tittade på anime och här är skärmdumpen av scenbackback från avsnittet efter restaurangscenen.

Det finns också en speciell episod, ShinMai Maouno TEstament Special 3, en av de specialerbjudanden som ingår på Blu-ray / DVD-volymerna. Chibi-versioner av Mio och Maria berättar Basaras olika erotiska möten.

Här är en skärmdump av det tredje speciella avsnittet (berättelse om avsnitt 5s erotiska händelse)

Zhi Hengs observationer och svar är också rätt. Basara gjorde vad han måste göra för att stoppa aktiveringen av Mios förbannelse.

Tja, från mina nära observationer smekte Basara hennes bröst för att ge henne någon form av "nöje" så att förbannelsen kommer att upphöra.