Anonim

14 magiska tricks som du kan göra

I Tsubasa: Reservoir Chronicle, Princess Sakura (även kallad Princess Tsubasa) klonas och ersätts. Vad händer med prinsessan Sakura och vad händer direkt efter bytet för både prinsessan Sakura och hennes klon?

1
  • Vem försöker du precis skilja? Den riktiga Sakura och klonen Sakura i Tsubasa Reservoir Chronicle? Jag tycker att din fråga är lite oklar.

Den ursprungliga Sakura togs som fånge av Fei Wang.

Han tog den ursprungliga Sakura och gjorde klonen för att undvika risken för att ha Sakura död under resan för att hämta fjädrarna, för att få överhanden att om klonen misslyckas (dör under resan) kommer han fortfarande att ha originalet och kan skapa en annan klon.

Klonen var Sakura som reser med Syaoran och de andra. På sin resa i Tokyo, där den verkliga Syaoran dök upp och därmed avslöjade att Syaoran med dem var en klon, fick Sakura ytterligare en fjäder som gjorde henne medveten om hennes verkliga existens som en klon. Det var därför Sakura agerade kallt mot den ursprungliga Syaoran (att veta att hon bara var en klon). Senare fick Syaoran Clone (som inte har något hjärta nu och bara följde order för att få hela Sakuras fjäder) att den ursprungliga Syaoran har en fjäder med sig och därmed startade de två Syaorans en kamp. Och på grund av den striden stakade klonen av misstag genom Sakura när hon försökte skydda den ursprungliga Syaoran från att bli knivhuggad, vilket också gjorde klonen chockad. Innan hon omkom berättade hon för Syaoran att hon bara var en klon och att hennes Sakura inte var hon. Tydligen älskar klonen Sakura klonen Syaoran. Och sedan omkom hon i en körsbärsblom.

Såvitt jag vet, tillsammans med klonen Syaoran, uppstod klonen Sakura av Yuko för att hon kände sig skyldig eftersom hon var den enda anledningen till varför allt hände.

P.S., jag redigerade mitt svar för att svara på din redigerade fråga. Innehåller mycket spoiler men klandra mig inte, din fråges omfattning var inte så snäv så jag svarade generellt. Hoppas det hjälpte.

Detta och detta är mina källor till det svaret.

0