Anonim

Rude Boy George - Things Can Only Get Better (Official Music Video)

Jag menar inte bara de tider då hon bet handskarna för att dra av dem, vilket kan göras lättare än med hennes protetiska händer, men också dessa två ögonblick:

  1. Efter att hon fått en valldocka från Hodgins höll hon den med munnen. På frågan varför hon valde valldockan svarade hon att hon kallades "Gilberts hund" av Gilberts bror, vilket kan tolkas som ett lämpligt smeknamn för hennes bitande-liknande-hund-beteende.

  2. Efter att Gilberts brosch hade köpt tillbaka från den svarta marknaden av Hodgins och återvänt till Violet, höll hon igen med munnen medan hon låg på sängen på natten.

Jag hittade en diskussion om Reddit, där en redditor sa

Enligt vad jag förstår beror det på att Violets hand inte kan ta tillräckligt hårt för att sätta på handsken ordentligt så att hon använde tänderna istället.

Jag håller inte helt med. Trots allt utförde Violet ett bakre handledslås på en kund, så att hon kan greppa tillräckligt hårt.

En annan synvinkel är att Violet gjorde det för

hon saknar känsla i händerna, men hon har fortfarande känsla i munnen.

Det här verkar mer troligt, men jag tror fortfarande att hon kunde känna sig mer genom att röra vid kinden, vilket hon ursprungligen gjorde med valvdockan.

Finns det en bättre förklaring till detta märkliga beteende hos Violet-chan?

Hon har problem med att skriva med en penna och i det andra avsnittet ser vi henne justera fingrarna för att skriva bättre. Det betyder att hennes proteser inte är perfekta.

Jag håller inte med punkt 1, det är mycket mer troligt att det hänvisar till att hon följer Gilbert runt och lydar honom som en lojal hund snarare än något som biter relaterat.

För punkt 2 är det mycket troligt att det känns relaterat skäl.

En del av det kan vara att, eftersom hon har tappat armarna, ställer hon in sin mun. Det är också ganska tydligt att Violet är autistisk. Något som kallas "munhygien" är ganska vanligt för autistiska barn (Violet är bara 14, kom ihåg).

http://www.cwtherapy.com/mouthingbehaviors/

Violet kan också ses tugga sin fyllda valp i sömnen i det skott som visas i den här videon:

https://www.youtube.com/watch?v=9selmtBzwEk

Personligen tycker jag att det är en kombination av vad jag själv, OP och Ratchet Freak nämnde.

Från vad jag samlade leder hennes anledning till att bita saker tillbaka till hennes oförmåga att hålla fast med händerna när det var viktigast. Hon ses försöka dra Gilbert till säkerhet genom att använda munnen efter att ha tappat båda armarna. Hon minns detta och hemsöks ständigt av det faktum att hon var hjälplös i det ögonblicket. Så som en vana när hon känner sig ledsen, förlorad och hjälplös upprepar hon omedvetet sina handlingar i hopp om att göra det rätt den här gången

Hon har protetiska armar vilket innebär att hon inte riktigt kan röra eller känna saker som du skulle göra med levande armar. Tänk dig att du skulle få en fylld leksak - du kan stryka den med händerna för att känna strukturen. Men hon kan bara göra det med ansiktet och munnen.

Utöver det kan du spekulera i att de protetiska armarna förmodligen tog ganska lång tid att tillverka och fästa. Så länge hade hon inga armar alls. Mun var det bästa hon hade och så använder hon fortfarande munnen ibland.

Ny bidragsgivare Seventh Giant är en ny bidragsgivare till denna webbplats. Var noga med att be om förtydligande, kommentera och svara. Kolla in vår uppförandekod.

Jag trodde att hon gjorde det på grund av Gilbert. När hon tappade armarna i kriget försökte hon rädda Gilbert genom att dra honom med munnen. Det var sista gången hon verkligen rörde vid honom innan han dog. Jag tror att hon gör det för att känna sig nära honom, särskilt för att hon mest gör det med saker som rör Gilbert. Hunden som hon valde för att hon hävdade att Gilberts bror kallade henne "Gilberts hund" och broschen, som var en gåva från Gilbert och en påminnelse om hans ögon också