Anonim

ATC_YTV3: Team ATC Treasure Hunting Metal Detecting Review of 2010

Jag letade upp lite information om Steins; Gate och det verkar finnas en ny serie som slutade sändas i september 2018, kallad Steins; Gate 0.

Med tanke på att det finns en massa OVA och alternativa nedskärningar är det inte super lätt att räkna ut var den "fulla" upplevelsen är.

Vad är den rekommenderade beställningen att titta på Steins; Gate uppsättning animerade verk?

1
  • quora.com/…

Jag tänker som Monogatari serier är detta också en lite opinionsbaserad fråga. Det går dock bra med att släppa order.

Jag skulle inte rekommendera den kronologiska ordningen för nybörjare. Du kommer att sakna referenserna och 100% bortskämda om du tittar på saker som episoddiskussioner.

Av naturen, Steins; Gate 0 försöker förklara en tomt du redan känner till. Du kan titta på originalet Steins; Gate och kalla det en dag, men genom att titta på S; G 0 du kan få mer av det om du vill. Det är som bra gamla manga / anime-diskussioner; du gillar anime, läs sedan mangan för att få mer av det.

Nu, med tanke på det, tycker jag att du borde titta i den här ordningen:

  1. Steins; Gate
  2. Steins; Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero
  3. Steins; Gate 0

När det gäller filmen och OVA, ja, du kan titta på dem efter originalet Steins; Gate eller efter S; G 0. Men för mig, titta på det efter originalet Steins; Gate är bättre.

Den kronologiska ordningen:

  1. Steins; Gate avsnitt 1-22
  2. Steins; Gate avsnitt 23
  3. Steins; Gate 0
  4. Steins; Gate avsnitt 23-25
  5. Steins; Gate OVA
  6. Steins; Gate filmer
1
  • 1 Jag försökte faktiskt detta och det är inte alls dåligt. Men jag skulle inte prova det första gången. Egentligen vill jag försöka lägga till gammavärldslinjen till detta (det finns en liten "animerad" drama-CD på youtube).