Anonim

Attack on Titan - Moves Like Jaeger Parody lyrics

Förmodligen måste Eren vara i kontakt med någon av kungligt blod för att aktivera hans grundande titanbostäder för att befalla andra titaner. Måste han vara i kontakt med en titan med kungligt blod, eller kan han bara vara en mänsklig icke-transformerad äldste med kungligt blod för att aktivera dessa makter?

4
  • Som sett i tidigare avsnitt aktiverade Eren det utan kungligt blod, men människor med kungligt blod kan använda Founding Titans fullständiga förmågor.
  • @Loading ... Kan du nämna nämnda avsnitt där Eren använde sina koordinatförmågor utan att röra någon av kungligt blod?
  • Säsong 2 avsnitt 12
  • @Loading ... Den kvinnliga titan han slog var av kungligt blod så han aktiverade sina krafter. Detta avslöjades redan långt tillbaka i mangan och avslöjades nu också i den senaste episoden av tredje säsongen.

Enligt den senaste mangaepisoden sägs det att han måste vara i kontakt med ett kungligt blod för att aktivera sin makt att grunda titaner och de bevisade det också när de kom ihåg hur första gången eren lyckades kontrollera titaner, det var då han slog diana (hans styvmor, ett kungligt blod) och den gången var han inte i denna titanform. Så utifrån detta kan vi säga att han bara var tvungen att vara i kontakt med det kungliga blodet för att aktivera kraften hos titan