Anonim

Assassin's Creed 3 - Komma tillbaka till animus efter avslutad spel [Connor Epilogue Mission]

Jag har tittat klart Tokyo Ghoul: Rot A, men jag är förvirrad för när jag såg det första avsnittet av Tokyo Ghoul: reKaneki var med i CCG.

Vad händer efter att Kaneki bär Hide och möter Arima?

Anime följde inte händelserna i mangan, därav förvirringen. Jag är inte säker på när detta kommer att avslöjas i anime eftersom något av det jag ska nämna har avslöjats under Rushima Landing Operation i manga. Spoilers framåt!

Vad händer efter att Kaneki bär Hide och möter Arima? I anime bär Kaneki Hide mot CCG och sedan Tokyo Ghoul: re börjar plötsligt med honom som CCG-utredare. Mangahändelserna är något annorlunda och allt avslöjades så småningom.

  1. Efter hans kamp med Amon under Owl Suppression Arc,

han träffade Hide. Hide berättar för honom att han hela tiden visste att han var en galning och att han vill hjälpa Kaneki. Detta var allt hans minne kunde komma ihåg men det avslöjades senare att han attackerade Hide, därmed kunde han läka sig själv och åtminstone ge en kamp mot Arima när han återfick medvetandet (Volym 14 Kapitel 136).

  1. När Kaneki återfick medvetandet,

Dölj var inte längre där. Han kämpade med Arima men besegrades. I det sista kapitlet visas Kanekis misstänkta profil ha raderats från den svarta listan. (Volym 14, kapitel 143)

  1. I epilogen,

Kaneki (nu Haise) träffade Akira Mado för första gången medan hon besökte sin fars grav.

  1. Eftersom Quinxes redan var närvarande före början av Tokyo Ghoul: re, sades det att Quinxes är ett resultat av att CCG undersökte och möjligen utförde experiment på Kanekis kropp efter hans kamp med Arima.

  2. I Volym 7 Kapitel 67 av Tokyo Ghoul: re,

det avslöjades att Kaneki förvarades i en fängelsecell efter händelserna i den första mangan. Han levde men han verkar 'galen'. Under sin tid här glömde han sin identitet (i mangan avbildades det att han under hans galna raserianfall började ifrågasätta var han är och vem han är). Det var här som Arima bad honom att välja två av hans favoritkanji som kommer att vara hans namn (det var här hans namn 'Haise' kom ifrån) efter att ha avslöjat att rehabiliteringsprogrammet har planer på att Kaneki ska vara en utredare (detta hände sannolikt efter att han experimenterade).

Anime hoppade över många delar och händelser i mangan. Jag föreslår att du läser den eller Säsong 3 skulle vara förvirrande att titta på.