Anonim

{HxH // Kurapika} När sanna färger kommer att blöda

Jag har precis börjat titta på Hunter x Hunter (2011) och snubblat över en fråga på ep. 47. Varför använde inte Kurapika samma kraft som den "Manipulator" -kvinnan som fick en viss man att bli hennes slav genom att kyssa honom (eller åtminstone en liknande teknik) ... när han behärskade alla 5 typer av Nen?

Kurapika har inte förmågan att använda någon nen-skicklighet oavsett typ. Han har förmågan att lära sig alla nenfärdigheter oavsett typ och använda den effektivt när han har lärt sig den som om han var den typen. Han känner inte till Baises nen-skicklighet så han kan inte använda den.

Hennes kyss är en specifik manipulatorfärdighet. Det finns många olika manpulatorfärdigheter som killen som slåss med toppar du redan träffat.

4
  • (Detta är en förenkling eftersom jag ignorerar specialistkategorin och låter det låta lättare än att behärska dessa färdigheter)
  • Tack. Men om han kunde behärska alla dessa tekniker på mindre än sex månader (det mesta av träningen var inte att kontrollera eller skapa dessa kedjor utan att bemästra nen) varför lär han sig inte en som liknar den kyssen? Jag vet att det inte blir lätt men han är ett underbarn när han uppnått sådana resultat ...
  • Det skulle jag göra om jag var han och kunde. Han har något som verkar bra nog (gör vad jag säger eller dör med hjärtkedjegraden). Ut ur universum var det för att visa hur lojal den tydligt onda villan var.
  • Tror att du har rätt ... det var vad mangaka försökte betona i slutet av dagen. Bra svar. Tack.

Kurapica har inte den typen av förmåga. Även om han kunde träna för att få det eftersom nen är knuten till karaktär / personlighet och hans nen-förmåga (Emperor Time) ger honom 100% användning av varje kategori, vilket innebär att hans personlighet / karaktär skulle kunna bearbeta allt han vill. Vilket i slutändan betyder att det är möjligt om han tillbringar tiden.

Nyckelord: tid.

Kurapica har inte tid eller lyx att träna för en annan skicklighet. Han har redan 5 kedjor med olika förmågor, vilket talar för hans enorma talang. Därför tar dessa förmågor det mesta av sin tid, polerar dem och behärskar dem till perfektion.

Även om han har 100% användning av manipulation, finns det inget som tyder på att han tränade för det. Man kan bara anta att Kurapica ansåg alla de 5 kedjorna mer värdefulla än förmågan att manipulera människor som slavar.